neděle 28. srpna 2016

Střípky ze zahrady...

Poslední prázdninový víkend jsme si chtěli ještě společně užít, a tak jsme vyrazili na jednu noc do kempu. Vybrali jsme si kemp v Budišově nad Budišovkou. V sobotu jsme si zajeli na Slezskou Hartu a v neděli chytat ryby do Davidova mlýna. Celý výlet se moc povedl a jsem ráda, že jsme vesele rozloučili s prázdninami:) Spacáky i stan už jsme pořádně vysušili, schovali a teď budou čekat až zase za rok přijde jejich chvíle.

Hned jak jsme dorazili domů, musela jsem hned zkontrolovat, jak zahrádka zvládá ta vedra, která panují. Všechno krásně kvete, ...



..včelky lítají,...


... kočky se nám spokojeně povalují na dvoře (na fotkách jenom jedna z nich - Sofie),...





... a úroda pozvolna dozrává.


Mikulášek (4 roky) moc rád fotí, tak jsem sem zamíchala i pár jeho fotek a ta následující je udělaná jenom z nich - jak vidí svou maminku a náš dvorek:)


Přeji všem poklidné vykročení do nového školního roku. My máme letos prvňáčka, tak jsme napnutí jak kšandy, jak to bude probíhat:)

3 komentáře:

  1. Helenko, držím palce a přeji fajn paní učitelku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkujeme. Učitelka je v prvních letech to nejdůležitější, tak snad si spolu budou rozumět:) Já jsem z toho určitě nejvíc mimo, Šimonek už se do školy moc těší a nejvíc prý na obědy:)) tak snad mu to nadšení vydrží.

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat