čtvrtek 13. února 2014

Moje první andělka

Na různých stránkách na netu, už dlouho obdivuji tyto štíhlé, dlouhé krasavice s andělskými křídly. Dlouho jsem se odhodlávala, až jsem se nakonec do jedné také pustila. 
A je na světě moje první andělka.


V šití jsem pořád začátečník, tak jsem měla obavy, jak ji zvládnu. Piplačka to byla pořádná, něco jsem musela i předělat, ale nakonec sedí přede mnou. A já z ním mám velikou radost.


Posadila jsem si ji do kuchyně (kde trávím asi nejvíce času), aby mi dělala společnost a motivovala mě k tomu, abych jí brzy vytvořila nějakou kamarádku.Už se těším, až se pustím do další. 
Jen to bude muset chvíli počkat, v současných dnech čekáme jiný, větší a důležitější přírůstek do naší rodiny, tak budu mít na práci úplně něco jiného. 
 


Ale hned jakmile to půjde musím zkusit ušít zase další. Doufám, že už budu mít hotovou svou malou tvořící dílničku a práce mi zase půjde lépe od ruky. Ta práce na jídelním stole, kdy stále všechno vytahuji a zase uklízím, už mě nějak přestává bavit:))


Všem přeji krásný zbytek února a děkuji, že jste navštívili můj blog.

8 komentářů:

  1. Helenko, to je krása!! Přeju spoustu další radosti u jejich tvoření!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Peti. Ty jsi mnohem šikovnější švadlenka, takže pochvala od tebe mě moc těší. Měj se krásně. Helča

      Vymazat
  2. MOC PĚKNÁ A POVEDENÁ.
    JÁ STÁLE SBÍRÁM ODVAHU NA UŠITÍ TAKOVÉ.
    SNAD MI I ČAS DOVOLÍ.
    PŘEJI PŘÍJEMNÝ TÝDEN.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Bohdanko. Děkuji za pochvalu a že jsi navštívila můj blog. Taky mi trvalo, než jsem se do ní pustila a teď mám z ní radost, pokaždé, když se na ni podívám. Také ti přeji krásný týden. Helča

      Vymazat
  3. Milá Helenko, andělka je nádherná. Dodalas mi odvahu, (snad neurazím oslovením ve 2.p.č.j.), třeba také udělám tu svou, už po nich pokukuju dlouho a každou tvořitelku obdivuji ... Přeji hodně štěstí... Lidka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lidko, za tykání jsem ráda, na blogu, kde člověk odhaluje kousek sebe je to podle mne samozřejmost. Taky jsem andělky všude obdivovala a čekala až nastane ten správný čas. Moc mě to bavilo a i když zdaleka není dokonalá, vykouzlí mi úsměv na tváři pokaždé když se na ni podívám...za mě doporučuji:))...a moc děkuji za návštěvu mého blogu..Helča

      Vymazat